Gratis verzending vanaf €19,-
Werkdagen vóór 17:00 besteld, morgen in huis
Webshop & XXL Winkel in Eindhoven
Review Logobeoordeeld met een 9,6 @ 1016 Reviews
Review Logobeoordeeld met een 9,6 @ 1016 Reviews

By LouLou Essentiels SLBXL Portemonnee & Tas Queen Black

Productomschrijving

De By LouLou SLBXL Portemonnee & Tas Queen Black van Lou Lou Essentiels is een multifunctionele portemonnee en een echte LOULOU klassieker. De ruime portemonnee is gemaakt van 100% zacht leer en door de afneembare schouderband ook als tas te dragen.

De SLBXL is een portemonnee. Met het extra afneembare lange schouderband en het extra polsbandje is hij ook als crossbody of clutch te dragen. Onder de overslag is ruimte voor je smartphone. In je tas als portemonnee of draag hem als smartphone crossbody. Een hoofdvak biedt ruimte voor 12 passen. Aan de achterkant ook nog een extra handig rits vak. Altijd het meest belangrijke bij de hand en toch je handen vrij. Door de speciale RFID-blokkering kun je skim proof en zorgeloos de deur uit.

Het Queen leer van LouLou is een soepel vallend suède dat is voorzien van een speciale laag met reptielen print. Licht van gewicht.

Wij zijn officieel Lou Lou Essentiels dealer. Bij ons kun je altijd voor de volledige garantie terecht.

Productspecificaties

Afmetingen
H 11 x B 20 x D 4 cm
Gewicht
300 gram
Aantal pashouders
12 pasjes
Materiaal
Leer
Garantie
1 jaar
Sluiting muntvak
Ritssluiting
Polsband
check
Vak voor smartphone
check
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »