Gratis verzending vanaf €19,-
Werkdagen vóór 17:00 besteld, morgen in huis
Webshop & XXL Winkel in Eindhoven
Review Logobeoordeeld met een 9,6 @ 1078 Reviews
Review Logobeoordeeld met een 9,6 @ 1078 Reviews

Day & Eve by Go Dutch Label Oval Hoops

Productomschrijving

Ontdek de veelzijdige Day & Eve Oval Hoops - een prachtige variatie op de klassieke oorringen. Deze unieke oorbellen zijn gevormd als ovale hoops, wat een eigentijdse en veelzijdige uitstraling geeft.

Gemaakt van duurzaam stainless steel, stralen deze oorringen een tijdloze elegantie uit. Of je nu kiest voor de zilveren of goudkleurige variant, de hoogwaardige materialen zorgen niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor langdurige duurzaamheid, zodat je keer op keer kunt genieten van deze prachtige oorbellen.

De Day & Eve Oval Hoops voegen een uniek element toe aan je sieradencollectie en zijn perfect geschikt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Of je ze nu draagt naar je werk of voor een avondje uit, deze oorringen zullen zeker een stijlvolle toevoeging zijn aan elke outfit. Laat jezelf stralen met de subtiele charme van de Day & Eve Oval Hoops.

Kenmerken Day & Eve Oval Hoops:

  • Gemaakt van Stainless Steel 
  • Nikkelvrij
  • Goudkleurig = Verguld met 14 K goud
  • Zilverkleurig = Rhodium Plated

Wij zijn officieel Day & Eve Go Dutch Label dealer. Bij ons kun je altijd voor de volledige garantie terecht.

Elk artikel moet in originele, dus ongebruikte en onbeschadigde staat geretourneerd worden, bij voorkeur in dezelfde verpakking en/of voldoende beschermd tegen beschadiging in een gewone envelop. De sierraden kunnen i.v.m. hygiëne alleen geretourneerd worden in ongeopende verpakking, met sluitzegel.

Productspecificaties

Materiaal
Stainless Steel- Nikkelvrij - (14k verguld goudkleurig) - (Rhodium Plated zilverkleurig)
Lengte
1,5 cm
Garantie
12 maanden op verkleuring - 2 weken op productiefouten

Zojuist bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »