Gratis verzending vanaf €19,-
Werkdagen vóór 17:00 besteld, morgen in huis
Webshop & XXL Winkel in Eindhoven
Review Logobeoordeeld met een 9,5 @ 1233 Reviews
Review Logobeoordeeld met een 9,5 @ 1233 Reviews

By LouLou Essentiels Royal Nappa Laptopbag

50% sale
Productomschrijving

De Royal Nappa schoudertas van LouLou Essentiels is een echte aanrader voor degene die zowel stijl als praktisch nut zoeken. Deze tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft elegante goudkleurige details, waardoor hij een luxe uitstraling heeft. Bovendien heeft hij een handig vak voor een 13.3 inch laptop, waardoor je je werk altijd bij de hand hebt. De binnenkant van de tas is gevoerd met polyester, wat extra bescherming biedt voor je spullen. Dankzij de ritssluiting blijft alles veilig opgeborgen.

Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, zodat je altijd comfortabel onderweg bent. Bovendien heeft de Royal Nappa schoudertas handige opbergmogelijkheden, zoals een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je al je benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik houden.

Deze tas is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. Hij is namelijk voorzien van het LWG (Leather Working Group) keurmerk, wat betekent dat het leer op een verantwoorde en duurzame manier is geproduceerd.

Kenmerken Lou Lou Essentiels Royal Nappa Laptopbag:

  • Hoofdvak met ritssluiting
  • Verstelbare en afneembare schouderband
  • 13.3" Inch Laptopvak
  • Diverse opbergvakjes aan de binnenkant
  • Achtervak met ritssluiting
  • 100% leer
  • Interieur signature gestreepte Lou Lou Essentiels voering

Wij zijn officieel Lou Lou Essentiels dealer. Bij ons kun je altijd voor de volledige garantie terecht.

Productspecificaties

Afmetingen
H 30 x B 40 x D 14 cm
Gewicht
500 gram
Materiaal
Leer
Garantie
1 jaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »